quotisexe.com Publikinfo | Landracing.se

Publikinfo

Speed Weekend 2019

Speed Weekend Fre-Lördag 1-2/3 Årsunda 13 km utanför Sandviken

Tider:
Entrén öppnar fredag kl 09:00, lördag kl 09:00

Parkeringar:

På land och isen

Körningarna startar fredag kl 11:00-17:00,Lördag kl 10:00-17:00
Även i år har vi Fly In för flygplan och på is, och isracingbana. Även Svävartävling, samt att man kan som publik köpa en åktur för 100:- över hela sjön.

After race på fredagen på Strandbaden kl 18:00- med bandet Plan B Coverband (Värsta Grymma Bandet) på scen senare under kvällen.

After Speed på Strandbaden från ca kl 15:00-16.30 lördag, utomhus vid bra väder med band och öl servering, varm choklad till barnen, strandserveringen håller även öppet alla dagar med olika typer av mat inomhus och utomhus.
Mat finns både i depån, ute på området, på Strandbaden samt i restaurangen. Exempel på mat är hamburgare, korv mat, mm. Strandbaden har fulla rättigheter.

Det finns både en fartrekordraka på isen som är 4 km lång där flygande KM körs, med alla typer av fordon, en kortare om 3,2 km samt en kortraka om ca 800 m lång där fly-in flygplan kommer att tas emot. Det finns även en riktig isracing bana av Finsk modell ca 3 km lång med höger och vänster kurvor, där kommer alla möjliga fordon köra. Vi kommer fylla på med info framöver.

Skoterparkering vid Strandbaden man kör in vid stora entrén först sen finns en snitslad slinga fram till Strandbaden, bästa parkeringen på området. Skoter för ej köras inne på området än på utmärkt område, finns skoterled på sjön som leder till event området.
Finbilsparkering ligger närmare depån.

Handikapparkering:
Det finns även en handikapparkering i depå området för kortaste möjliga väg till publikområdet, uppvisande av tillstånd krävs som vanligt.
Publikplatser:
Finns både på land och på isen samt inne och ute på Strandbaden,
Depån och startområdet är fria att besöka samt ca 500 m upp på fartrekordbanan för att få en känsla av den höga farten, vägen dit är tydligt märkt. Ta gärna med solstolar att sitta på, brukar bli riktigt trevligt att kunna njuta i vårsolen och titta på alla fordon

WC:
Finns vid Strandbaden
Hund:
Går att ta med in, strikt kontroll gäller för hundägaren samt bajspåsar måste uppvisas vid entrén. Tänk dock på att känsliga hundar kan tycka det är jobbigt med ljud från motorer.
Barn:
Är mycket välkomna, det finns vatten wc att tillgå, mat samt matpriser är anpassade för att passa barnfamiljer. Ta gärna med hörselskydd eller proppar, kan vara bra att ha med ifall dagen blir lång med många ljud.
Mat:
Finns att köpa på isen, och på Strandbaden
After Speed:
Perfekt att avsluta dagen utomhus på Strandbaden med utsikt över fartrekordbanan ca kl 15-16:30 med bandet Plan B Coverband

Entré:
Fredag 150:-/pers
Lördag 200:-/pers
Barn under 15 år gratis i målsmans sällskap.
Entréband gäller, skall sitta på handleden och kan komma att kontrolleras av vakter. OBS Skoter förbud gäller på hela Storsjön sjön 1-2/3, endast utmärkt skoterled gäller och det finns skotrar som patrullerar runt hela tävlingsområdet för allas säkerhet. Skoterparkering finns inne på området. Polisen kommer att medverka med skoterbevakning på sjön.
Alla typer av frågor normala och onormala besvaras på info@Landracing.se

Fly in:

Västra Gästrike Flygklubb Inbjuder till:
Fly In den 2 mars under Speed Weekend Årsunda strandbad.

Öppet 10-16
Radio Storvik Sjö 123.55
Landningsavgift 100 kr

PPR 070-444 54 80 via sms

Plogad bana på is
1000 meter 18 – 36
N 6032
E01643
All flygning sker på egen uppsikt.

Info. Alf Persson
070 444 54 80
alt. 070-256 53 04