quotisexe.com Publikinfo | Landracing.se

Publikinfo

Speed Weekend 2022

Speed Weekend Fre-Lördag 25-26/2 Årsunda 13 km utanför Sandviken

Tider:
Entrén öppnar fredag kl 09:00, lördag kl 09:00

Parkeringar:

På land och isen

Körningarna startar fredag kl 11:00-17:00, Lördag kl 10:00-17:00
Även i år har vi Fly In för flygplan och på is, och isracingbana. Även Svävartävling, samt att man kan som publik köpa en åktur för 100:- över hela sjön.

Strandbadens restaurang är öppen för allmänheten på fredag kväll.

After Speed på Strandbadens restaurang ca kl 15:00-16.00 lördag med livebandet Plan B Coverband och öl servering, varm choklad till barnen, strandserveringen håller även öppet alla dagar med olika typer av mat inomhus och utomhus.
Mat finns både i depån, ute på området, på Strandbaden samt i restaurangen. Exempel på mat är hamburgare, korv, pizza mm. Strandbaden har fulla rättigheter.

Det finns både en fartrekordraka på isen som är 4 km lång där flygande KM körs, med alla typer av fordon, en kortare om 3,2 km samt en kortraka om ca 800 m lång där fly-in flygplan kommer att tas emot. Det finns även en riktig isracing bana av Finsk modell ca 3 km lång med höger och vänster kurvor, där kommer alla möjliga fordon köra. Vi kommer fylla på med info framöver.

Skoterparkering vid Strandbaden man kör in vid stora entrén först sen finns en snitslad slinga fram till Strandbaden, bästa parkeringen på området. Skoter för ej köras inne på området än på utmärkt område, finns skoterled på sjön som leder till event området.
Finbilsparkering ligger närmare depån.

Handikapparkering:
Det finns även en handikapparkering i depå området för kortaste möjliga väg till publikområdet, uppvisande av tillstånd krävs som vanligt.
Publikplatser:
Finns både på land och på isen samt inne och ute på Strandbaden,
Depån och startområdet är fria att besöka samt ca 500 m upp på fartrekordbanan för att få en känsla av den höga farten, vägen dit är tydligt märkt. Ta gärna med solstolar att sitta på, brukar bli riktigt trevligt att kunna njuta i vårsolen och titta på alla fordon

WC:
Finns vid Strandbaden
Hund:
Går att ta med in, strikt kontroll gäller för hundägaren samt bajspåsar måste uppvisas vid entrén. Tänk dock på att känsliga hundar kan tycka det är jobbigt med ljud från motorer.
Barn:
Är mycket välkomna, det finns vatten wc att tillgå, mat samt matpriser är anpassade för att passa barnfamiljer. Ta gärna med hörselskydd eller proppar, kan vara bra att ha med ifall dagen blir lång med många ljud.
Mat:
Finns att köpa på isen, och på Strandbaden
After Speed:
Perfekt att avsluta dagen på Strandbaden med utsikt över fartrekordbanan ca kl 15-16:00 med bandet Plan B Coverband

Entré:
Fredag 250:-/pers
Lördag 300:-/pers
Barn under 15 år gratis i målsmans sällskap.
Entréband gäller, skall sitta på handleden och kan komma att kontrolleras av vakter. OBS Skoter förbud gäller på hela Storsjön sjön 25-26/2, endast utmärkt skoterled gäller och det finns skotrar som patrullerar runt hela tävlingsområdet för allas säkerhet. Skoterparkering finns inne på området. Polisen kommer att medverka med skoterbevakning på sjön.
Alla typer av frågor normala och onormala besvaras på info@Landracing.se

Fly in:

Vi har samarbetat med Gästrikeflygklubb genom åren men klubben har i år meddelat att dom inte får ihop funktionärer längre.
Klubben tillhandahålla rundflyg där du som besökare får åka med i en flygtur för endast 300;- över sjön.
Magnus Lindfors med personal tar nu över Fly In under Speed Weekend, Lindfors började flyga -95 och har sedan dess flugit mycket både reguljärt och som flyglärare. Är även flyglärare på Jönköpings flygklubb och flyger även Paramotor. Så du som har någon form av flygfarkost är välkommen.
Mera info om det praktiska kommer inom kort,
Vid frågor ring Lindfors på 070 318 14 73