quotisexe.com Om Oss | Landracing.se

Landracing.se vad är det?

Jo, det består av ett gäng galna motorentusiast som vill utveckla och prova nya grepp inom Svensk motorsport och event. Vi har olika bakgrund inom motorsport och dess olika grenar där styrkan ligger i samlad kunskap och erfarenhet som både förare, arrangör och publik samlat på sig under många år. Enkla värderingar råder så som hög säkerhet, att det ska vara lätt att deltaga och att det ska vara roligt för både förare och publik.

Vi gör ”Land Speed Record” på både is och asfalt.

Vi gör Streetrace på gatan i ett unik projekt både i Norrtälje och Eskilstuna. ”Ullna High Speed Hero” backtävling där alla fordon kan vara med och tävla. Vi har ”Indoor Ice Racing” som är en isracing serie som körs på Bandyplan och i Hockeyrinkar inomhus med mc. Det som är unikt är att alla motorfordon kan vara med och prova på att tävla med oss. Man väljer själv nivå och insatts. Det behövs inga vagnsböcker, krångliga intyg eller att fordonen skall vara besiktigade av Svensk Bilprovning, utan Landracing besiktigar alla fordon på plats och SMA utfärdar engångslicens eller årslicens till förarna så alla är försäkrade.

Enkelhet med hög säkerhet.

Vi lägger ingen vikt på tjocka regelböcker, svårbegripliga regler som ingen längre förstår eller förmynderi på ett obegripligt sätt. Nej, enkelt och förstårligt med hög säkerhet det är det som är det viktiga för oss och er. Ingen myndighetsutövning här inte.

Öppet för alla.

Om du som förare undrar om och hur du kan vara med på ett event så kontaktar du oss och vi hjälper dig till startlinjen för en serie eller om du bara vill prova på för en dag. Alla kan deltaga och det är målet, men för att hålla en hög säkerhet så anpassar vi t.ex. farten så att den blir i proportion med säkerheten på fordonet, enkelt!

Av oss alla till oss alla.

Detta gör att vi med liten stab kan sköta Landracing.se samt att det håller kostnaderna nere för utövarna. Vi arbetar hela tiden med olika leverantörer för att hålla kvaliten och kostnaderna på en skaplig nivå. Det är vi och ni som gör Svensk motorsport tillsammans ute på banorna och inte på något kontor i en dammfri miljö. Ni och vi har kunskap och kompetens. Tillsammans gör vi det vi vill.