Skip to content

Lunda Shootout 12 Juni inställt!

Jun 10

Vi har för få deltagare till Lunda 12 juni och med det tvingas ställa in och flytta fram till 15 augusti. Vi befinner oss i Corona tider och med det är allt problematiskt, det råder akut brist på slicks i Sverige och leveranserna är 6 mån sena.  Många team har inte fått ihop sina bilar av olika anledningar samt att många inte trodde på att körningar på Lunda skulle bli verklighet 2021, med det är få bilar och team både praktiskt och mentalt klara. Dessutom  lovar SMHI stora mängder regn på lördag, nu vet alla rutinerade att väderprognoser ändrat sig förr i det sista men skall noteras.
Vi laddar om för söndagen 15 augusti och hoppas förutsättningarna blir bättre, alla startavgifter återbetalas tillbaka minus transaktionsavgiften som betaltjänsten tar ut. Prispengarna på 15 000 kr låter våran sponsor meddela att dom försöker dubbla till 15 augusti.
Driftingträningen kommer att genomföras men helt utan publik av SWR Motorsport, frågor besvaras på [email protected]
Vi har pratat med Palmsäter som driver Kjula och dom lider också lite brist på förare och lovar att hjälpa till att ta emot anmälda förare till Lunda nu till helgen på Kjula,vi tackar Palmsäter för hjälpen.