Skip to content

Anmälan öppen Lunda Shootout 12 Juni!

May 21

Nu kan du anmäla dig till Lunda Shootout 12 juni 2021, då det råder Corona så ser även vårat anmälningssystem annorlunda ut denna gång, men klicka på länken och fyll i alla uppgifter.
https://simplesignup.se/private_event/180527/9077be13d9

Inbjudan Lunda 12 juni 2021

Officiella regler Shootout 2021

Det blir Test & Tune och tävling på kvällen men i år blir det lite mera soft tillställning i Corona tiderna som råder men vi hoppas alla förare kommer vara nöjda att vi verkar få till en körning trots alla dåliga förutsättningar som råder. Så du som vill testa ditt fordon i lugn och ro har chansen och du väljer själv på plats om du vill tävla lite senare på dagen. Vi kommer även dela ut pokal inte bara till tävlande i klasserna utan även snabbaste tidskort oavsett klass över dagen, samt plocka upp det vi gjorde i Norrtälje och Eskilstuna för många år sedan. Tema H-Låda blir det 12 juni, det vill säga riktig gatbil som har manuell växellåda av klassisk stil med H lägen där snabbaste förare får pokal för spakandet Vi vill premiera dom förare som fortfarande väljer att spaka hela repan i mål det tycker vi är en stenhård gatbil.

Om tävlingen ställs in av anledningen för få anmälda eller av Corona skäl eller tillståndsskäl återbetalas startavgiften minus transaktionskostnaden.

erik1